Sunday, May 27, 2012

Στο προσκήνιο και ο Κονσεϊσάο για ΠΑΟΚ!


Παίζει δυνατά και το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το «διαζύγιο» με τον Λάσλο Μπόλονι εξετάζει λύσεις κυρίως από την ελληνική αγορά.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο «δικέφαλος του Βορρά» συζητά με τον Αγγελο Αναστασιάδη, εξετάζει την περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη, ενώ έχει πλησιάσει και τον Γιώργο Δώνη. Και οι τρεις περιπτώσεις, όμως, είναι δύσκολες κυρίως για οικονομικούς λόγους με αποτέλεσμα ο Βρύζας να σκέφτεται σοβαρά την προοπτική Κονσεϊσάο.
Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που ακούγεται επαφή Βρύζα-Κονσεϊσάο. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε επαφές με τον πρώην παίκτη και τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία πριν κάποιους μήνες, ενώ είναι γεγονός πως έχει και συχνή τηλεφωνική επικοινωνία.

Και η υπόθεση Κονσεϊσάο, πάντως, έχει τις δυσκολίες της. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ολιανένσε που κατάφερε να την κρατήσει στην μεγάλη κατηγορία, έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Ευρώπης όμως στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως οι φιλικές σχέσεις με τον Βρύζα ίσως παίξουν το ρόλο τους.

No comments:

Post a Comment